I sommeren 2020 står 361 ungdomsboliger klar til indflytning på Poppelstykket i Valby. Et byggeri der desuden rummer 2.600 kvm erhverv, så der opføres i alt 15.500 kvm nybyggeri.

For Kullegaard er det kommende projekt på Poppelstykket i Valby endnu et vigtigt skridt på vejen til at få en større andel i det lokale marked i og omkring København. I samme område er virksomheden blandt andet også i gang med at realisere 56 nye plejeboliger i tæt samarbejde med boligselskabet fsb – en bevidst strategisk beslutning for netop at kunne komme i betragtning til de udviklingsprojekter, der skal gennemføres i nærmiljøet.

- For snart 3 år siden åbnede vi kontor i Valby for at komme i betragtning til nogle spændende projekter i området. Poppelstykket er et eksempel på, at det er lykkes sammen med nogle centrale og dygtige samarbejdspartnere, fortæller partner i Kullegaard, Kasper Kullegaard.

Optimering tilgodeser de kommende beboere
Byggeriet består af seks etager med tilhørende kælder til parkering. Stueetagen indeholder forskellige erhvervsrelaterede lejemål. De resterende etager bliver til ungdomsboliger, som disponeres med et eller to værelser med tilhørende, fælles opholdsrum, fælles altaner og tagterrasse.

I realiseringen af projektet fokuserer det samlede team på at skabe et byggeri, der fremtidssikres i sammensætningen af boliger. Det betyder fx, at en lang række af lejlighederne kan bebos af en eller to studerende afhængig af behovet på det givne tidspunkt. Disponeringen fremtræder derfor med en stor grad af fleksibilitet.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Afholdes d. 22. november 2018.

- For os er det helt centralt at arbejde målrettet mod at skabe et projekt, hvor alle parter tilgodeses på bedste vis. Det betyder selvfølgelig, at vi fokuserer på slutbrugeren, men det betyder også, at vi finder løsninger, som optimerer projektet for entreprenøren. Vi har for eksempel valgt at strække bygningskroppen i forhold til det oprindelige udgangspunkt, da det giver mulighed for andre byggetekniske løsninger, og samtidig giver os mulighed for at arbejde med facaden, siger Segmentleder for Boliger Jimmy Juel Irmark.

For at sikre et optimalt projektforløb er teamet samlet på et projektkontor, som Gråkjær stiller til rådighed. Kullegaard bliver nærmest nabo til det kommende kontor, hvor udvalgte medarbejdere flytter med i en længere periode, så den gode dialog og løbende sparring imødekommes – alle faktorer der skaber et solidt fundament for et tilfredsstillende resultat for alle parter.

Fakta om Projekt Poppelstykket
Bygherre: Gråkjær, Koncenton
Omfang: 15.500 kvm, herunder 12.900 kvm boliger, 2.600 kvm erhverv og 2.265 kvm kælder
Udførelsesperiode: 2018-20


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter