Til at styrke bygherrerådgivningen inden for segmentet af offentlige bygherrer har Kuben Managementansat diplomingeniør Morten Wind som bygherrerådgiver på sit kontor i København. Morten Wind kommersenest fra Orbicon og har tidligere været ansat hos Emcon og Cowi.

Kuben Management oplyser, at Morten Wind er ansat som bygherrerådgiver til afdeling for offentlige kunder.

NB! Udvidet contract management – kontraktstyring. Afholdes i samarbejde med Nohr-Con d. 31. oktober 2017.

Med næsten 20 års erfaring som bygherre- og udbudsrådgiver for kommunale, regionale og statslige bygherrer i forbindelse med en bred vifte af bygge- og anlægsprojekter er Morten Winds kompetencer både solide og velafprøvede. Mortens arbejdsområder er primært projektledelse og processtyring i forbindelse med bygherrerådgivning, udbud af rådgiver- og entreprenørydelser iht. udbudslovgivningen, økonomistyring og –rapportering samt contract management, lyder det fra Kuben Management.

Morten Wind har i sit arbejde et stærkt fokus på den strategiske sammenhæng mellem teknik, organisation, økonomi og jura, og med dette ser Kuben Management Morten Wind som den rette til at bidrage til virksomhedens projektudvikling for offentlige bygherrer, hvor offentlige beslutningstagere skal bringes sammen i de rette rammer, og hvor rettidig strategisk og projektmæssig beslutningskraft i processen skal faciliteres for at sikre projektets aftalte pris, tid og kvalitet.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter