Kuben Management har ansat Lea Urup som bygherrerådgiver og strategisk projektudvikler i erhverv- og projektudviklingsafdelingen.

Lea Urup skal være med til at styrke det tillidsbaserede samarbejde mellem byggeriets parter, som Kuben Management gerne vil fremme igennem sin bygherrerådgivning, oplyser virksomheden.

Hun er uddannet cand.polyt. i arkitektur ved Aalborg Universitet og har skrevet en ErhvervsPhD i integreret totalentrepriseledelse hos MT Højgaard. Projektet bidrog ifølge Kuben Management til at fremme udviklingen af nye samarbejdsmodeller i virksomheden. Herudover har hun arbejdet som byggesagsbehandler og drevet eget konsulentfirma i Canada og Danmark.

NB! Tid, ekstraarbejde og forsinkelser - styring og konsekvenser. Kurset afholdes d. 22. januar 2019.

- I Kuben Management skal Lea blandt andet udfordre rollefordelingen i den klassiske værdikæde med henblik på mere værdiskabende samarbejde. Særligt kombinationen af teknisk kunnen og viden om tillidsbaseret metode gør Lea i stand til at løfte processerne ved at inddrage de rette aktører på det rette tidspunkt, skriver Kuben Management.

- For Lea er dét at få alle parternes interesser til at gå op i en højere enhed næsten en sport, og målet er altid at skabe vellykkede byggerier, som både brugere, bygherre, rådgivere, de udførende og omverden bliver tilfredse med, lyder det videre.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030