KPC og Raundahl & Moesby igangsætter her i august 2020 et 16.645 kvm stort boligbyggeri i nyt byområde i Risskov.

Et nyt byområde, Risskov Engby, er så småt på vej i den nordlige del af Aarhus. De første byggerier er i gang, og med udgangen af august 2020 sætter Raundahl & Moesby spaden i jorden til endnu et byggeri i 4-6 etager.

- Vi er hos KPC og Raundahl & Moesby glade for og lidt stolte over, at vi sammen med vores samarbejdspartnere kan være med til sætte et så solidt fodaftryk i etableringen af denne nye og spændende bydel i Risskov, siger udviklingsdirektør Henrik Hoffmann, KPC.

- Vi har i KPC et tæt samarbejde med Heimstaden i Østdanmark, som vi nu får udvidet til også at omfatte det jyske og Aarhus-området, og det er vi rigtigt tilfredse med, tilføjer han.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Der er tale om et boligprojekt med 225 lejligheder, som KPC har udviklet i samarbejde med Raundahl & Moesby og senere solgt til Heimstaden, der er investor på projektet. Boligerne bygges i røde mursten. De enkelte boliger er blandt andet tiltænkt studerende og unge familier. Såvel centralt i området og langs skel mod vest og letbanen etableres grønne forbindelser

Byggeriet bliver på i alt 13.435 kvm samt 3.200 kvm kælder. Samtlige lejligheder udstyres med altaner, men de kommende beboere kan også nyde den friske luft i de fælles grønne opholdsarealer i hævede gårdrum. Under disse etableres bil- og cykelparkering for beboerne.

Projektet er tegnet af AART Architects med Arne Elkjær som ingeniør, og der er lagt vægt på at skabe regulære værelser med fælles opholdsrum i forbindelse med køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til altanen med blik til enten gade og nærområde eller til et grøt gårdrum med fælles opholdsmuligheder.

Et nærliggende boligprojekt, der ligeledes er udviklet af KPC og Raundahl & Moesby, opføres sideløbende – også med Raundahl & Moesby som totalentreprenør.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS