Ejerkredsen bag kontorfælleskabet, der er hovedlejer i ejendommen, køber den for 52,5 millioner kr.

En kontorejendom på Kochsgade 31C har fået ny ejer. M7 Real Estate har solgt ejendommen for 52,5 millioner kroner til hovedlejeren i ejendommen, som er kontorfællesskabet Coworking Plus. Det oplyser Colliers, som har fomidlet handlen.

- Salgsprocessen tog nogle måneder, inden køber og sælger fandt hinanden. Hele vejen har vi oplevet en god, konstruktiv dialog, og vi takker både køber og Colliers for et godt forløb, som i sidste ende resulterede i salget, fortæller Mikkel Mikkelsen fra M7 Real Estate.

Han tilføjer, at salget er et led i en overordnet strategi om at frasælge ejendomme i porteføljen.

Middelfart: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. maj 2022.

Området omkring bygningen er det gamle Skibhuskvarter, der byder på et miks af boliger, friarealer, gamle industriejendomme, nye og moderne indkøbsfaciliteter samt flere specialforretninger.

- Der er god efterspørgsel efter brugerejendomme som den her, og det gælder også velbeliggende investeringsejendomme. Vi har et agilt og købestærkt marked og fortsat fornuftige lånevilkår, så vi oplever generelt, at efterspørgslen er stor – faktisk større end udbuddet,” fortæller Mathias Grønning, der er erhvervsmægler hos Colliers i Odense.

Selve ejendommen er opført i 1915 til den gamle fynske knallert- og cykelfabrikant, SCO, men har også i nyere tid huset TDC, Vester Kopi og CCS Træningscenter. Det meste af stuen samt de 2 øverste etager er i dag udlejet til Coworking Plus på en længerevarende lejekontrakt.

Udover Colliers har også Accura rådgivet M7 Real Estate, mens køber er blevet rådgivet af Fokus Advokater.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter