Udbudskonkurrencen for Kongeskrænten er vundet af bygherrerne KONstruct og E.G. Danmark. Center for Ejendomme og Intern service i Egedal Kommune oplyser, at den samlede byggegrund på 23.000 kvm er solgt for 38 millioner kr.

Der er stor interesse fra borgere både fra Egedal Kommune og fra andre kommuner til det nye byggeprojekt på Kongeskrænten i Smørum. Her vil KONstruct og E.G. Danmark opføre 66 boliger.

- Vi forventer at starte salget af boligerne primo 2017 med indflytning ultimo 2017, fortæller bygherre Ole Vistisen fra KONstruct.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

De 66 boliger mellem 127-154 kvm udgør i alt et boligareal på 9.250 kvm og forventes klar til salg ved udgangen af 2017. Det er Egedal Kommunes og bygherrernes plan, at boligerne indgår i en grøn og bæredygtig bydel, så der støttes op om at bevare udformningen af attraktive bæredygtige boliger i området.

- Egedal Kommune oplever en stor efterspørgsel efter boliger, og derfor er en række nye byudviklingsprojekter på vej. Det er målet, at kommunens vækst sikres med nye energi- og miljørigtige boliger af høj arkitektonisk kvalitet, fortæller Projektleder Henrik Wolfhagen fra Byudvikling i Egedal Kommune.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS