De sidste 3 af i alt 9 punkthuse med luksuslejligheder blev aldrig bygget, da selskabet bag gik konkurs i 2010 efter klager fra beboerne i de første punkthuse. Nu har et alment boligselskab meldt sig på banen.

I 2010 gik selskabet Solsiden A/S konkurs, hvilket ifølge Horsens Folkeblad blandt andet var en konsekvens af klager over mangler fra beboerne de 6 første punkthuse i selskabets projekt Solsiden i Juelsminde.

De sidste 3 punkthuse i 3. etape blev dermed aldrig bygget, selvom 3. etape har skiftet hænder flere gange siden. Senest blev 3. etape købt af selskabet Juelsminde Kyst ApS i 2014, men nu har Lejerbo meldt sig klar til at overtage det.

NB! Kolding: De store projekter. Konferencen afholdes d. 26. februar 2019.

- Vi forhandler lige nu med ejeren af grunden, og når handlen falder på plads, skal projektet i EU-udbud. I bedste fald kan vi gå i gang med byggeriet til efteråret, siger Andreas Sandberg, projektleder i Lejerbo, til Horsens Folkeblad.

De sidste 3 punkthuse skal efter planen rumme 56 lejligheder til i alt 100 millioner kr. Lejerbo har planer om at bygge 2-, 3- og 4-værelseslejligheder med en gennemsnitlig størrelse på 89,3 kvm, skriver Horsens Folkeblad.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND