Ejendomsinvestoren har investeret i nyt bofællesskab med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk.

Koncenton har købt et projekt med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk. Projektet er udviklet af UTF Group med kapitalforvalteren Nectar som medejer. Det er aktuelt under opførsel og ventes overtaget i 2. halvår 2023.

- Vi har i de seneste år oplevet en enorm efterspørgsel efter seniorbofællesskaber, og der er ingen tvivl om, at det nye projekt i Frederiksværk vil blive mødt af stor interesse fra lejerne. Derfor er det også et spændende projekt for vores investorer, fordi interessen vil bidrage til solide budgetter, siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Seniorbofællesskabet består foruden de 51 1-plansboliger i størrelsen 65-95 kvm af et stort fælleshus, hvor seniorerne kan samles til eksempelvis fællesspisning, aktiviteter og festlige sammenkomster. Det er ligeledes planen, at der bliver etableret et orangeri og udenomsarealer.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 13. april 2023.

- Vi synes, at det er et ideelt seniorbofællesskab, fordi det imødekommer de krav, som seniorerne stiller i dag. De er i højere grad end tidligere aktive og søger samvær med andre seniorer, og det afspejles fint i det projekt, som UTF Group udvikler, siger Anders Bangsgaard.

Ejendomsprojektet i Frederiksværk bliver en del af Koncentons voksende portefølje af seniorbofællesskaber. Allerede i dag er der fuldtegnet seniorboliginvesteringer i Danmark for 3 milliarder kr., og aktuelt udbyder ejendomsinvestoren sin sjette investeringsfond, hvor interesserede investorer kan få solide afkast og løbende udbytter.

Interesse er der allerede nu på lejersiden. Da udlejningen blev åbnet i midten af marts, var en lang kø af potentielle lejere mødt op foran udlejningskonsulenten for at sikre sig en bolig.

Vi oplevede allerede før byggestart en massiv interesse fra potentielle lejere på vores projekt i Frederiksværk, som understreger behovet for seniorvenlige og kompakte 1-plans rækkehuse. Vi har haft en god proces med Koncenton og glæder os til at aflevere nøglerne til et flot projekt, siger Ulrik Thalbitzer- Foldskov på vegne af sælgergruppen.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter