Udlejer Hans Jørgensen, Lion Invest, modtager hver måned en tvangsbøde for ikke sikre sit gamle hus på Møllergade 68 mod nedstyrtning. Nu vil Svendborg Kommune tage en sjælden anvendt regel i brug og selv sikre bygningen på ejerens regning.

Ifølge Fyens Stiftstidende blev udlejer Hans Jørgensen, Lion Invest, i oktober 2017 idømt en bøde på 25.000 kr. plus faste månedlige tvangsbøder på 2.000 kr. for ikke at have sikret sin ejendom på Møllergade 68 mod nedstyrtning. Endnu har han ikke udbedret problemet, og derfor vil kommunen nu selv tage affære.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

- Jeg kender ikke til lignende fortilfælde, hvor den regel har været brugt hverken her i kommunen eller i Tårnby, hvor jeg var i 11 år, før jeg kom til Svendborg. Det er meget usædvanligt, men vores tålmodighed er opbrugt, siger Rasmus Fristed, afdelingsleder Svendborg Kommune, til avisen.

Ifølge kommunen er gavlen, der står med åben tagkonstruktion og fritstående murværk, til fare for beboerne. Hans Jørgensen, sagde i forbindelse med dommen fra oktober 2017, at han ville følge rettens påbud og få udbedret gavlen - selvom han i øvrigt ikke mener, den er til fare for nogen, men kun udgør et kosmetisk problem, skriver Fyens Stitstidende.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS