Bæredygtig Bosætning Nordsjælland har afgivet bud på et areal på Dyremosegårds jorder lige uden for Skævinge ved Hillerød. Hillerød Kommune købte arealet for 70 millioner kr. i 2007.

Ifølge Sjællandske skulle økonomiudvalget i Hillerød Kommune mandag den 20. februar tage stilling til et købstilbud fra foreningen Bæredygtig Bosætning Nordsjælland.

Borgmester Dorte Meldgaard kan dog endnu ikke afsløre, om tilbuddet blev accepteret, da det endnu ikke er endeligt vedtaget.

NB! Hillerød - byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 10. maj 2017.

- Vi har sagt en pris. Men om politikerne sidder med himmelvendte øjne eller synes det er fedt, det ved vi ikke. Men det bliver rigtig spændende, at komme i gang, hvis vi får grunden fra kommunen, siger en af områdets måske kommende beboere, Stephan Krabsen, til avisen.

Han fortæller videre, at der er stor interesse for den kommende by, som derfor har en god mulighed for at blive realiseret. Planen er at opføre et økologisk bofællesskab med op til 400 lerhuse på de 730.000 kvm jord. De kommende beboere vil være ejere af hele projektet, inklusiv jorden, fælleshusene og infrastrukturen.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning