Køge godkender lokalplan for nye hotellejligheder og sundhedshuse i Bellingeparken ved det kommende Køge Universitetshospital.

Som led i udviklingen af Køge Universitetshospital har byrådet i Køge vedtaget en lokalplan for hotellejligheder og sundhedshuse i Bellingeparken.

Lokalplanen giver en ramme for at udvikle én samlet sundhedspark i samspil med områdets eksisterende bebyggelse.

– Vi har blandt andet fået lægeuddannelsen til Køge, og sundhedsparken giver personer, som har arbejdsopgaver i relation til Universitetshospitalet, mulighed for at bo tæt på det og måske også på sigt etablere sig i vores dejlige kommune, udtaler borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke (S).

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Hotellejligheder er mindre lejligheder, der anvendes til blandt andre gæsteprofessorer, læger, sygeplejersker og forskere, som har behov for midlertidigt ophold. Sundhedshusene skal i øvrigt indeholde institutioner og kontorer med relation til universitetshospitalet samt eventuelt et patienthotel.

De nævnte grunde ejes ifølge tingbogen af 2 forskellige selskaber, Clinics Estate Køge og Apartments Estate Køge. Selskaberne ejes af henholdsvis Peter Knud Appel fra Roskilde, Per Thue Sørensen fra Odense og Martin Halmø Hürdum fra Charlottenlund, fremgår det af CVR-registret.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter