Kenneth Horst Hansen, der har været konstitueret som planchef i Center for Byudvikling siden den 1. april 2017, overtager chefstolen på permanent basis den 1. juni 2017.

Det er et kendt ansigt på rådhuset og i ejendomsbranchen, der overtager stillingen som planchef i Københavns Kommune. Kenneth Horst Hansen har været ansat på rådhuset i knap 5 år, senest som teamleder i Center for Byudvikling.

- Vi får med Kenneth Horst Hansen en yderst velkvalificeret planchef, der jo allerede er godt inde i arbejdet. Jeg er sikker på, at han med sit speciale i byudvikling vil være en yderst positiv kraft i forhold til at sikre, at København trods kraftig befolkningstilvækst i disse år stadig bliver ved med at være en af verdens bedste byer at bo og arbejde i, siger Peter Stensgaard Mørch, administrerende direktør i Økonomiforvaltningen.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Afholdes d. 12. september 2017.

Kenneth Horst Hansen er 31 år, uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning.

- Byudvikling er efter min mening noget af det mest spændende, man kan arbejde med. Og jeg ved jo, at jeg kommer til arbejde sammen med nogle virkelig dygtige medarbejdere, der ligesom jeg brænder for København, siger Kenneth Horst Hansen.

Kenneth Horst Hansen afløser Ingvar Sejr Hansen, der efter 10 år i Økonomiforvaltningen har søgt nye udfordringer i Frederiksberg Kommune.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne