Med et prisskilt på 38 millioner kr. er Ankerhuset på Christianshavn nu nået til tops på listen over Københavns dyreste boliger. Det 299 kvm store byhus med en tilstødende del til erhverv på 138 kvm ligger direkte ud til kanalerne.

Direkte ud til kanalerne finder man byhuset, der rummer en privat bolig på 299 kvm og en tilstødende del til erhverv på 138 kvm. Altså er der mere end 400 kvm med både moderne opdateringer fra en gennemgribende restaurering og en historie, der er bydelen værdig.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Afholdes d. 12. september 2017.

Den ældste del af ejendommen, der er sat til salg ved Lilienhoff, kan dateres tilbage til midten af 1600-tallet, og bjælkerne stammer fra kongeskibet, skriver den landsdækkende liebhaverkæde Lilienhoff i salgsopstillingen.

For de mange millioner får man i stueetagen et stort lokale, hvor man først mødes af et receptionsområde med 10 meter til loftet og et stort køkken-alrum. Af en jerntrappe kan man komme op til huset største lokale, der har 300 år gamle gulve og loft til kip. Desuden er der elleve tagvinduer og 2 rytterlys-vinduer.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder kr. Afholdes d. 22. august 2017.

Samme typer vinduer finder man endnu en tur op af en jerntrappe. Herfra kan man fra den nuværende ejers "whisky-platform" se over Christianshavns tage. Har man brug for en pause fra den pulserende bydel, kan man trække sig tilbage til den fælles gårdhave med store frugttræer, der er en del af Wilders Kasernen - angiveligt en af hovedstadens ældste.

Selvom byhuset, der rent teknisk er registreret som en ejerlejlighed, er den dyrest udbudte bolig i hovedstaden lige nu, når den ikke op på højderne fra sidste års rekordlejlighed.

NB! Nørrebro og Nordvest: Udvikling og investeringer 2017-2027. Afholdes d. 14. september 2017.

For 50 millioner kr. satte juicekongen Kaspar Basse sin lejlighed i det indre København til salg. Senere røg den af markedet, inden den igen poppede op: denne gang kunne man ifølge Boliga leje den 474 kvm store bolig for 100.000 kr. om måneden.

Den i øjeblikket dyreste bolig, der er udbudt til salg i hele Danmark, er en villa i Vedbæk, Nordsjælland. Her er Strandvejs-kolossen sat til salg for 55 millioner kr. Den har fået skåret 10 millioner kr. af prisen sammenlignet med sidste gang, den var udbudt.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter