Københavns Kommune indleder en afskedigelsessag af administrerende direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen, Pernille Andersen.

Efter anmodning fra teknik og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen indleder Københavns Kommune en afskedigelsessag af Pernille Andersen som følge af "utilstrækkelig klarhed om forretningsgangene" i Teknik- og Miljøforvaltningen. Det skriver Politiken Byrum.

- Jeg har efter nøje overvejelse besluttet at anmode Økonomiudvalget om at indlede en afskedigelsessag mod Teknik- og Miljøforvaltningens administrerende direktør. Baggrunden herfor er, at der samlet set tegner sig et billede af en forvaltning med utilstrækkelig klarhed om forretningsgangene. Det har på den baggrund været min vurdering, at der er brug for en ny administrerende direktør i spidsen for forvaltningen. Eftersom der er tale om en personalesag, kan jeg ikke udtale mig yderligere om sagen, udtaler Ninna Hedeager Olsen ifølge avisen.

NB! Seniorboliger og seniorkollektiver - idéer, udvikling og byggeri. Kurset afholdes d. 8. oktober 2019.

Over for Politiken Byrum afviser Ninna Hedeager Olsen at uddybe baggrunden for fyringen af Pernille Andersen, der har været administrerende direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen siden 2013. Forvaltningen har dog været gennem en række flere dårlige sager.

Det gælder blandt andet sagen om for høje gebyrer for fortovsrengøring samt sagen om, at Teknik- og Miljøforvaltningen i 2017 bad analyseinstituttet Epinion fjerne 3 kritiske afsnit af en undersøgelse om borgernes tilfredshed med byggesagsbehandlingen.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS