Det er nu lidt over 2 år siden KLP indgik en aftale med udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S om køb af den 20.000 kvm store kontorbygning. Projektet er udført til aftalt pris, tid og kvalitet og bygningens lejer Visma er allerede flyttet ind i de nye faciliteter.

KLP Ejendomme har i dag overtaget kontorbygningen Emil Christian Hansen Hus i Carlsberg Byen. Ejendommen, der kan rumme cirka 1.100 arbejdspladser, ligger centralt i Carlsberg Byen med metro- og togstationen inden for gåafstand. Bygningen er DGNB miljøcertificeret til Guld og har 5 kontoretager plus en kælder.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

- Vi ser frem til et mangeårigt samarbejde med Visma, og glæder os over at overtage en ejendom der er i overensstemmelse med vores ønske om fleksible og effektive ejendomme, der kan opdeles til flere brugere, høj teknisk ydeevne og kapacitet, certificeret bæredygtighed og beliggenhed ved kollektive trafikknudepunkter, siger KLP Ejendommes administrerende direktør, Søren Risager-Hansen.

- Samtidig matcher Carlsberg Byen vores overordnede strategi om at være til stede i de vigtigste byudviklingsområder i København, det vil sige også Ørestad, Nordhavn og Sydhavn, fordi vi forventer at disse områder vil tage en stadig større andel af det fremtidige kontorudlejningsmarked, forklarer Søren Risager-Hansen.

Logistik og industri i e-handelens tid. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

KLPs norske ejer KLP Eiendom har nu samlet investeret godt 8 milliarder kr. i 10 ejendomme i Danmark, herunder det kommende Hubnordic-projekt på Kay Fiskers Plads. Administrerende direktør i KLP Eiendom Gunnar Gjørtz lægger vægt på den styrkede position.

- Med denne investering og afslutningen af vores eget udviklingsprojekt på Kay Fiskers Plads i Ørestad, der har Grand Opening til september, har vores danske portefølje nået en kritisk størrelse, der vil styrke vores position som en attraktiv udlejer i Danmark yderligere, udtaler han.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

Aktørerne bag Emil Christian Hansen Hus består af bygherren Carlsberg Byen P/S, ejer KLP Ejendomme, lejer Visma, hovedentreprenør Arpe & Kjeldsholm, arkitekt Danielsen Architecture, landskabsarkitekter Schönherr Landskabsarkitekter, Rambøll som ingeniører og Kuben Management som bygherrerådgiver.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder