Ifølge Kirkbis globale ejendomschef rummer det 200.000 kvm store areal gode muligheder for at bidrage til realisering af Billund Byvision.

Ifølge Børsen vil Kirkbi købe Billund Travbane for 58 milloner kr. Aktionærerne i Billund Trav skal tage stilling til købstilbudet på en generalforsamling den 18. august 2020.

- Kirkbi er interesseret i travbanens areal, fordi området rummer gode muligheder for at bidrage til realisering af Billund Byvision, herunder ambitionen om at gøre Billund til Børnenes Hovedstad, skriver Kirkbis globale ejendomschef, Steen Pedersen, i et svar til Børsen.

Billund de store projekter. Konferencen afholdes den 3. marts 2021.

Kirkbi lancerede sammen med Realdania og Billund Kommune i 2014 en visionsplan for byen, hvor blandt andet travbanen var en vigtig brik i planerne om at gøre Billund til børnenes hovedstad.

I 2016 forsøgte Kirkbi ifølge Børsen at købe travbanen tæt på Legoland for 45 millioner kr. for lave det store areal om til boliger med rekreative områder. Kirkbi kan over for Børsen ikke konkretisere de nuværende planer for området over for Børsen.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens