Ny COO hos KHR Architecture kommer senest fra en rolle som netop kontrakt- og projektchef hos Erik Arkitekter.

KHR Architecture har ansat Hannibal Hink, der den 1. august 2021 starter i en nyoprettet stilling som COO i arkitektfirmaet på Holmen. KHR Architecture fremlagde i sidste uge deres årsresultat, som viste en fremgang i omsætningen fra 54 til 63 millioner kr., mens årets resultat efter skat landede på beskedne 48.000 kr.

- Vi er vokset hastigt den seneste tid, og det har øget vores behov for ressourcestyring og ledelse. Både for at sikre god trivsel blandt medarbejderne og optimal udnyttelse af ressourcerne, så vi opnår en bedre indtjening på vores projekter, udtaler administrerende direktør i KHR Architecture, Lars Kragh.

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 9. november 2021.

Hannibal Hink er arkitekt fra Det Kongelige Akademi samt uddannet byggeøkonom. Han har mange års erfaring som projekt- og personaleleder og har været ansvarlig for kontraktstyring og forretningsudvikling i større danske arkitektvirksomheder.

- Hannibal har hands-on erfaring som projektleder på blandt andet store sundheds- og erhvervsbyggerier, samtidig med at han er en erfaren personaleleder. Det er den helt rette kombination i forhold til at kunne forstå behovene på projekterne og de enkelte medarbejderes kompetencer og drivkraft. Bedre ressourcestyring handler selvfølgelig om, at vi skal sikre en fornuftig sagsfaktor, men også at den enkelte medarbejder får mulighed for at udvikle sig som ønsket, siger Lars Kragh.

Hannibal Hink kommer senest fra en rolle som netop kontrakt- og projektchef hos Erik Arkitekter og har international erfaring, der matcher godt med KHR Architectures internationale fokus.

Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 22. september 2021.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at starte hos KHR, og til at understøtte deres vækstmission. Det, der specielt tiltaler mig, er den helhedstilgang til at drive arkitektvirksomhed, som partnerkredsen lægger for dagen. Der er en enorm integritet i forhold til at ville skabe arkitektur i særklasse og en god arbejdsplads for medarbejderne. Bundlinjen skal naturligvis også hænge sammen, og der er mine kompetencer inden for kontrakt- og ressourcestyring vigtige redskaber, som jeg ser frem til at bringe i spil, siger Hannibal Hink.

- Det er en ekstra bonus, at jeg bliver at blive del af en virksomhed, der også arbejder internationalt. Jeg har selv i en årrække studeret og arbejdet i Barcelona og trives med den dynamik og inspiration, som det giver til hele tegnestuens kultur og arbejde, når man får input fra forskellige markeder - både kreativt og rent forretningsmæssigt, slutter han.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter