Torben van den Brekel Kulmbak og Mikkel Normann er i dag indehavere af flere forskellige webshops, der sælger udstyr til forskellige sportsgrene. Et stærkt drive samt iværksætterånd har skabt gode resultater på bare 4 år, hvorfor de 2 ejere samt hele holdet bag de mange webshops rykker ind i Cikorievej 24 i Odense SØ.

Ketcher-eventyret startede med Torben van den Brekel Kulmbak, der overtog Badmintonshoppen.dk i 2010, som en lille sidegesjæft ved siden af hans fuldtidsarbejde. I 2013 fulgte han drømmen og gik fuldtid, og allerede 3 år efter overtog han en fysisk forretning i Odense ved navnet Ketshop. Her arbejdede Mikkel Normann, der siden 2018 har været Torbens forretningspartner.

Et stærkt samarbejde og en fælles passion for ketcher-sporten har skabt gode resultater på bundlinjen for Zerv ApS. Firmaet har siden 2016 10-doblet deres omsætning, hvilket også har genereret flere arbejdspladser. I dag ejer parterne 8 forskellige webshops, der sælger udstyr til ketcher-sporten.

I det nye år lancerer de også Zerv.dk, som bliver deres nye hovedside, hvor man nemt kan tilgå de forskellige shops.

Ifølge Torben van den Brekel Kulmbak har der været en markant stigning i bestillinger fra Badmintonshoppens danske websites fra europæiske lande, fordi flere og flere spiller Badminton i Europa.

Herudover har Paddel-sporten set dagens lys i Danmark, hvorfor deres paddelwebshops har været glødende, siden de startede Paddelshoppen.com op i marts 2020.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

- Siden vi startede webshoppen, har vi set, hvor eftertragtet en sport paddel er. Faktisk er Paddelshoppen.com, vores tredjestørste indtægtskilde, og det er kommet på kun 8 måneder. Det er fantastisk, udtaler Torben.

Ifølge Nordicals Odense er efterspørgslen efter lokaler til Paddel også eksploderet i 2020.

- Vi oplever stor efterspørgsel efter lejemål velegnede til paddelbaner. Det er ret usædvanligt. Desværre har vi bare ikke mange egnede lokaler til denne type erhverv. I forhold til Torben og Mikkel så kontaktede de os, fordi de skulle bruge yderligere plads til deres ansatte, der står for deres mange webshops. Herved bibeholder de deres faciliteter på Blangstedgårdsvej 14, hvor de blandt andet også har en fysisk butik samt testbane. Jeg er utrolig glad for at have forestået udlejningen til Torben og Mikkel – de har en virkelig spændende forretning, udtaler erhvervsmægler Christopher Bøje, Nordicals Odense.

Ketshop er i dag beliggende på Blangstedgårdsvej 14 i Odense SØ, hvor Europas første og eneste testcenter er beliggende.

Ejendommen på Cikorievej 24 er på i alt 1.317 kvm, hvoraf 200 kvm er kontor, som skal huse firmaets 14 fuldtidsansatte. Zerv overtager lejemålet den 1. januar 2021.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning