I sommeren 2016 åbnede ejendomsmægler Jesper Nielsen, der er kendt fra DR-programmerne "Hammerslag" og "I hus til halsen", en afdeling i Aarhus. Nu lukker han igen.

Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen med base i Holte og en afdeling i Lyngby åbnede i sommeren 2016 en afdeling på Marselis Tværvej i Frederiksbjerg i Aarhus. Allerede nu lukkes afdelingen ifølge Finans ned.

- Det er svært at finde en ny og god ejendomsmægler i en opstartsfase. Så det kunne ikke rigtigt lade sig gøre. Vores drøm var at gøre Aarhus-kontoret til en fin forretning, men så langt nåede vi desværre ikke, siger Jesper Nielsen til Finans.

NB! Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2017.

- Det tager tid at bygge noget op, og vi har været uheldige med at blive ramt af sygdom i Aarhus, hvor vi var sårbare. Jeg vurderede, at vi ikke kunne få fat i en god nok ejendomsmægler, og derfor besluttede jeg mig for at lukke kontoret. Vi ville ikke kunne give den service, som firmaet slår sig op på. Jeg har brugt mange penge på markedsføring og lignende, så ingen er mere træt af det end mig, siger Jesper Nielsen videre.

Han vil dog ikke afvise, at han vender tilbage til Aarhus, da han har fået en god fornemmelse af byen. Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen blev etableret i 2010, men Jesper Nielsen har været selvstændig ejendomsmægler med fokus på liebhaveri i København og Nordsjælland siden 1996.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter