Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler for i alt 1,4 milliarder kr. vedrørende Teknisk Facility Management-opgaver.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har netop underskrevet rammeaftaler vedrørende Teknisk Facility Management-opgaver. Aftalerne er fordelt ud på 5 regionale delaftaler, og her har teknikentreprenører fra hele landet konkurreret om 3 pladser inden for hver region.

Kemp & Lauritzen har vundet førstepladsen i 4 ud af 5 af regionerne – nemlig i Region Hovedstaden, Sjælland, Nordjylland og Midtjylland. I Syddanmark var Kemp & Lauritzen næstbedst og skal derfor deltage i opgaver over 30.000 kr.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

- Vi har stor erfaring og know how, når det kommer til udvikling og drift af ydelser indenfor service og Teknisk Facility Management. Samtidig har vores digitale tilgang til denne aftale skabt et attraktivt overblik og transparens for Forsvaret – så vi glæder os meget til samarbejdet og alle opgaverne, der kommer, fortæller direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen, Thomas Gjørup.

Rammeaftalerne omfatter vedligeholdelses- og reparationsydelser til Ejendomsstyrelsens bygninger og anlæg og gælder for alle opgaver til en forventet værdi under 30.000 kr.

Aftalerne løber over de næste 3 år med mulighed for et års forlængelse. Den samlede værdi er 1,4 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning