Der er både stigende omsætning og indtjening hos teknikvirksomheden, der i dag kan præsentere sit årsregnskab for 2022.

Kemp & Lauritzen fik i 2022 et resultat på 66,2 millioner kr. mod 57,8 millioner kr. i 2021. Omsætningen steg til 3,3 milliarder kr. mod 3,15 milliarder kr. året før.

- Over de seneste år har vi styrket det forretningsmæssige fundament i Kemp & Lauritzen, samtidig med, at vi har arbejdet med at komme endnu tættere på vores kunder. Det har resulteret i, at vores aktivitetsniveau har været stigende i 2022, og tilsvarende vores indtjening, siger Peter Kaas Hammer, der er administrerende direktør i Kemp & Lauritzen.

Driftsindtjeningen (EBITA) udgjorde 113 millioner kr. i 2022. Det er en forbedring fra 2021, hvor EBITA udgjorde 104 millioner kr.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

- Vi står nu et godt sted med vores virksomhed, hvilket er afgørende for os, fordi det er det, der sætter os i stand til at arbejde helt konkret med at indfri vores høje ambitioner, siger Peter Kaas Hammer.

- Vores mål og strategiske arbejde betyder blandt andet, at vi arbejder med at blive endnu mere digitale, grønne, inkluderende og kundevendte, end vi allerede er, til gavn for vores mange kunder, vores dygtige medarbejdere og samfundet i sin helhed, siger Peter Kaas Hammer.

Egenkapitalen i virksomheden lyder på 507 millioner kr.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030