Michael Laudrup har solgt sin 426 kvadratmeter store ejendom i Vedbæk. Det bekræfter ejendomsmægleren Kristian Lützau over for Boliga. Villaen var udbudt til salg for 39 millioner kr.

Den tidligere landsholdspiller Michael Laudrup har solgt sin 426 kvm store ejendom i Vedbæk. Det bekræfter ejendomsmægleren Kristian Lützau over for Boliga. Han har dog ikke har yderligere kommentarer til handlen. Villaen blev sat til salg i foråret, men som året lakkede mod enden, gjorde Michael Laudrup og fruens tid som hussælgere det også.

Hvad prisen endte på er stadig ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst. Men med en udbudspris på 39 millioner kr., er der næppe tvivl om, at salget bliver et af de største på boligmarkedet i 2017.

Selve grunden købte Michael Laudrup i 1994 for 8 millioner kr., men han udstykkede den efterfølgende i 2 dele. På den ene byggede han ejendommen, der netop er blevet solgt.

NB! Helsingør investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

Huset har ifølge Boliga Kendte blandt andet en stor hall, køkken-alrum og 2 terrasser i stueplan, mens førstesalen byder på et forældresoveværelse med påklædningsgang og et soveværelse med balkon.

Fodboldikonet har de senere år haft flere trænerjob i udlandet, og er i øjeblikket bosat i Qatar, hvor han er cheftræner for fodboldklubben Al-Rayyan. Han kommer dog ikke til at mangle tag over hovedet, når han er hjemme i det nordlige.

Sammen med sin kone Siw ejer han en 172 kvm stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. De købte boligen for 14,5 millioner kr. som et projektbyggeri i 2013, men parret måtte tålmodigt vente, mens ejendommen blev bygget.

Også Brian Laudrup og fruen Mette har solgt deres strandvejs-villa, der blot ligger et stenkast fra storebroderens på den nordsjællandske kyst.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS