Hvis regnskabet står til troende, så er renteudgifterne blevet 3-doblet, mens lånene er blevet mindre. Nu er Hedevang ApS erklæret konkurs, for Jyske Bank har trukket tæppet.

I det seneste årsregnskab for 2018 fremgår det at renteudgifter er steget til 2 millioner fra 900.000, mens realkredit og bankgælden er nedbragt betydeligt.

Bankerne har været vrangvillige, for i 2018 regnskabet stod der: Selskabet har endnu ikke opnået tilsagn fra selskabets pengeinstitut om finansiering af den fremtidig finansiering. Der foregår fortsat forhandlinger og det er ledelsens vurdering, at der vil det nødvendige finansieringstilsagn vil blve opnået. På dette grundlag har ledelsen aflagt regnskabet med fortsat drift for øje. Årets resultat anses for tilfredsstillende.

Hedevang er et landbrug med 1.700 kreaturer og ligger sydvest for Aalborg i Vesthimmerland. Ejendommen er på 2,9 millioner kvm land, 17.432 kvm driftsbygninger og en bolig på 261 kvm. Den har været sat til salg for 80 millioner i 2018, men senest har prisen stået til 72,5 millioner kr. 

Det er Kjeld Godiksen med 90 % og hans bror Peter, som nu må kaste håndkædet i ringen. 


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter