Tidligere sygehusbygning på 1.500 kvm fungerer i dag som iværksætterhus. Det er dog ikke en kommunal opgave, og derfor skal ejendommen sælges, lyder det fra borgmester.

Ifølge JyskeVestkysten etablerede Aabenraa Kommune i 2007 Udviklingsparken i Bjerggade 4K fordi der var mangel på kontorfaciliteter til iværksættere. Siden er en række private aktører kommet til, og nu er der ikke længere mangel på lokaler.

Ejendommen sættes derfor til salg gennem Nordicals med en mindstepris på 5,8 millioner kr. i en budrund, der afsluttes 10. marts.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

- Vi sælger, fordi der i dag er mange private firmaer, der beskæftiger sig med det samme, og det er ikke en kommunale kerneopgave at være udlejer, forklarer borgmester Thomas Andresen (V).

Ifølge JyskeVestkysten omfatter ejendommen 1.500 kvm fordelt på 3 etager. Ved fuld udlejningen kan ejendommen ifølge avisen give et årligt overskud på 400.000 kr.

Aabenraa Kommune købte ifølge Tingbogene ejendommen for 8,2 millioner kr. i september 1994. Ejendommen er offentligt vurderet til knap 9,5 millioner kr., hvoraf værdien af den 3.300 kvm store grund udgør knap 2,2 millioner kr.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse