Jysk entreprenør har fået godt fat i større domicil- og logistikbyggerier og øgede omsætning med 50 procent. Væksten i hele landet giver mange nye ordrer.

HPH Totalbyg fik i regnskabsåret 2020/21 et overskud på 36,2 millioner kr. mod 6,5 millioner kr. året før. Det gode resultat skal imidlertid ses i lyset af en forskydning af en række opgaver fra forrige år.

Set over 2 år svarer overskuddet til 21,4 millioner kr. per år. Overskuddet er dermed øget med 14 procent i forhold til 18,7 millioner kr. i 2019. Entreprenøren oplyser ikke omsætningstal, men et bruttoresultat på 91,4 millioner kr.

HPH Totalbyg opfører domiciler, logistik, produktion, værksted og sportshaller i hele landet og det seneste år er især mange nye ordrer kommet i Vækstjylland.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

- Selvom vi arbejder i hele landet mærker vi tydeligt, at produktions-Jylland er i vækst og efterspørger nye lokaler, siger salgsdirektør og indehaver af HPH Totalbyg, Jacob Westergreen.

- Samtidig har vi fremgang med vores fokus på at opføre større domicil- og logistikprojekter. Inden for det seneste års tid har vi vundet 10 større projekter, tilføjer han.

I takt med at HPH Totalbyg er vokset, ændrede entreprenøren i 2020 strategi og tog et skridt opad i branchen og bygge større projekter. Et af dem, et nyt logistikcenter i Silkeborg på 21.100 kvm til Sport24 og Sports Group Denmark afleveres omkring årsskiftet.

Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. marts 2022.

- Vi arbejder lige nu med omkring 50 projekter fra projektering til udførelse. Ugentligt afleverer vi 2-3 projekter. Ordrebeholdningen er god, og vi får løbende mange henvendelser. Derfor er vi på udkig efter dygtige funktionærer, der har lyst til at være med i en spændende vækstvirksomhed i god gænge, siger Jacob Westergreen.

- Vi er lidt anderledes end nogle af vores konkurrenter. Vi har en stor egenproduktion, og alle funktionærer har deres faste plads på hovedkontoret i Hinnerup, siger han.

HPH Totalbyg forventer en vækst det kommende år på samme niveau som sidste år. Egenkapitalen er steget fra 19,9 millioner kr. til 45,4 millioner kr., og det betyder, at soliditetsgraden er forbedret fra 23 til 43.

JYLLAND: Tiny houses - attraktiv økonomi og større byggemuligheder. Konferencen afholdes den 26. april 2022.

- HPH er en mindre, effektiv organisation, tæt på opgaverne. HPH tegner, projekterer, bygger og styrer selv projekterne. Dermed kan prisen holdes nede, kvaliteten oppe og byggetiden kort, og kunden kan se frem til et vellykket projekt. Det er nøglen til, at vi kan vokse markant på top- og bundlinje, siger Jacob Westergreen.

Virksomheden beskæftiger godt 120 medarbejdere, inden for jord/betonarbejdere, tømrere, konstruktør og projektledere.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030