Jysk har overtaget lejemål fra Fætter BR og udvidet det med 360 kvm for at få plads til ny butik i butikscenter med 6 millioner besøgende årligt.

Fredag den 15. november 2019 åbner Jysk en ny citybutik i Waves Shoppingcenter i Greve.

- Vi ser et stort potentiale i Waves, og jeg er spændt på at åbne vores citybutik for borgerne i Greve og omegn. Vi har arbejdet hårdt for at gøre butikken klar til åbningsdagen, og jeg glæder mig til at opleve kundernes reaktioner på vores citybutik, som er lidt anderledes end en normal Jysk, siger butikskædens distriktschef for Midt- og Vestsjælland, Peter Michael Ordrup Frost.

NB! Planloven med fokus på lokalplaner og nyeste ændringer. Kurset afholdes d. 26. november 2019.

Jysk får med åbningen i Waves 6. citybutikker i storcentre rundt om i Danmark. Sortimentet i citybutikkerne er lidt mindre end det, man kan finde i en normal størrelse Jysk-butik – men produkterne er de samme. Fokus er især på inspiration til de mindre rum i hjemmet.

Selvom citybutikkerne, på grund af størrelsen, ikke har plads til alle møbler og øvrige varer i Jysks sortiment, er det stadig muligt at bestille dem i butikken og få dem leveret til hjemmeadressen.

Waves ejes af Dades og administreres af Newsec. Butikscentret er 77.500 kvm stort og har i alt 110 butikker fordelt på 62.000 kvm butiksarealer. Waves blev oprindelig opført i 1974 som Hundige StorCenter. I 2009 blev en del af det gamle center revet ned og erstattet af 33.000 kvm nybyggeri. I forbindelse med genåbningen skiftede centret, der har 6 millioner besøgende årligt, navn til Waves.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked