For 3 dage siden blev en villa sat til salg med et prisskilt på 49,5 millioner kr., hvilket gør den til den dyreste vest for Storebælt.

På Rosenvænget 11 i Bredballe i Vejle er en villa netop blevet sat til salg for 49,5 millioner kr., hvilket ifølge VAFO.dk gør den til den dyreste vest for Storebælt. Villaen er til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff.

"Lige ved et diskret fremspring på den nordlige bred af Vejle Fjord ligger denne pragtvilla, der toner frem med en karakteristisk, særegen arkitektur, materialer i absolut topkvalitet og en flot, ugeneret udsigt. Villaen er tegnet af Ginnerup Arkitekter og stod færdig i 2004, og blot ni år efter gennemførte man en omfattende ombygning under vejledning af arkitekt Søren Ravn", skriver Lillienhoff om villaen.

Kolding: Store projekter. Konferencen afholdes den 23. september 2021.

Den 679 kvm store villa ligger på en 4.050 kvm stor grund lige ud til Vejle Fjord.

"Huset ligger så tæt på vandet, at man fra det store glasparti i køkkenafsnittet og i fra stuens tilsvarende i vinterperioden, når bladene er faldet er træerne, kan se bølgerne skvulpe ind på kysten", skriver Lillienhoff.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 25. august 2021.

Ifølge VAFO.dk er villaen er til sat til salg af de efterladte efter erhvervsmand Morten Kirk Johansen, som døde i januar 2021.

Den næstdyreste villa i Vejle Kommune ligger på Jørgasvej i Bredballe og koster ifølge VAFO.dk 29,7 millioner kr. Den er til salg hos Home.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS