Svenske JM vil fokusere sin udenlandske indsats på Norge og Finland og lukker derfor ned i Danmark. Konkret sælger selskabet 3 udviklingsejendomme på Enghave Brygge.

JM sælger 3 udviklingsejendomme på Enghave Brygge, hvor der er mulighed for at indrette det ene som hotel. Der tilbydes opførelse af selvstændigt domicil fra 5.000 kvm – 35.000 kvm. Ejendommene opføres som en sammenhængende helhed med anerkendte arkitekter ved tegnebordet for at sikre et markant arkitektonisk udtryk. Skitseprojekt der er under udvikling, kan tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og krav.

NB! Erhvervslejeloven - nye lovændringer og retspraksis. Seminaret afholdes d. 22. oktober 2016.

- Salget af Enghave Brygge-ejendommene er et led i vores ønske om at fokusere vores udenlandske affærer på Norge og opbygge vores virksomhed i Finland, siger Martin Asp, affärsenhetschef for JM Utland.

Salget af ejendommene effektureres i december 2015.

JM Danmark indgår som datterselskab i JM-koncernen med hovedsæde i Stockholm og har siden etableringen i 1999 udviklet og opført mere end 1.300 boliger i Hovedstadsregionen, primært i det centrale København og på Frederiksberg. JM Danmark udvikler og opfører primært ejerlejligheder samt række- og klyngehuse og rådede ved udgangen af 2014 over byggeretter modsvarende 500 boliger. På dansk jord råder den svenske koncern nu blot over en enkelt grund i Humlebæk.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter