I 2015 har JFP omsat for 770 millioner kr. og haft en indtjening på 46 millioner kr. Det svarer til en vækst på 30 procent og sikrer totalentreprenørvirksomheden fra Herning endnu et rekordår. I 2016 forventer ledelsen, at omsætningen runder 1 milliard kr.

Ifølge Dansk Byggeri kan 2015 betegnes som et ganske godt år for byggeriet. Hos Herning-entreprenøren JFP, der har afdelinger i Jylland og på Sjælland, har 2015 ikke blot været ganske godt – det har været særdeles godt.

Totalentreprenørvirksomheden, som netop nu kan offentliggøre sit årsregnskab, har i 2015 haft en omsætning på 770 millioner kr. og et overskud på 46 millioner kr. I 2014 lød omsætningen på 600 millioner kr. og et overskud på 37 millioner kr. Det svarer til en vækst på 30 procent i både omsætning og indtjening. Samtidig har egenkapitalen rundet 100 millioner kr.

NB! Risikostyring og forsikring af byggeri. Seminaret afholdes d. 25. maj 2016.

- Vi har oplevet en ganske betydelig vækst de seneste år, og glæder os fortsat over den stigende omsætning. Men mindst lige så vigtigt er det, at indtjeningen følger med, ligesom vi har fokus på, at omsætning og egenkapital følges ad. Det giver ro og tryghed for medarbejdere, underleverandører og bygherrer. Med en overskudsgrad på 6 procent og en egenkapital på over 100 millioner kr. kan vi betragte disse mål som indfriede, hvilket er meget tilfredsstillende, siger administrerende direktør og anden generation af det familieejede firma, Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

JFP’s afdeling i København har i 2015 fået rigtig godt fat i det sjællandske marked og leveret en stor del af væksten. Meget tyder på, at de gode takter fortsætter i 2016 - både i Jylland og på Sjælland.

NB! HOLSTEBRO investerer 9 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 10. maj 2016.

- Vi har en særdeles god ordrebeholdning - også ordrer, der rækker langt ud i fremtiden. Vi forventer at omsætte for cirka 1,1 milliarder kr. i 2016, og i lighed med tidligere år forventer vi, at vores indtjening i 2016 følger væksten i omsætningen, lyder det fra Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

JFP har i de seneste 5 år oplevet en voldsom vækst og er vokset kraftigt – målt på både omsætning og antallet af medarbejdere.

- Vi har allerede nu blikket rettet mod 2017 og stiler efter, at året skal være et stille år med ingen eller kun begrænset vækst. Det er vigtigt for vores firma og organisation med et år, hvor alle de nye medarbejdere får tid til at falde på plads i JFP og lære vores ånd og værdier at kende, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen og understreger, at det er helt afgørende for JFP’s fortsatte succes, at virksomhedens værdier slår igennem helt ude hos kunderne, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

NB! Jylland: Den nye udbudslov og ændringer i tilbudsloven. Seminaret afholdes d. 20. juni 2016.

Han påpeger, at virksomhedens kunder skal opleve JFP som en troværdig, løsningsorienteret og handlekraftig samarbejdspartner, hvilket  blandt andet stiller krav om en stabil og sund organisation. Det betyder også, at JFP vil være vil være selektive i de opgaver, virksomheden byder på.

- Vi har en formuleret risikoprofil, som beskriver den type opgaver, vi på grund af risikoen slet ikke går ind i. Vi vil gøre de ting, vi er gode til - og samle endnu mere erfaring og knowhow inden for en række fokusområder. Eksempelvis sygehusbyggeri, boligbyggeri, plejehjemsbyggeri og ikke mindst erhvervsbyggeri, påpeger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

JFP blev grundlagt i 1972 som et typisk byggefirma. Virksomheden arbejder lige nu på en række boligbyggerier og erhvervsbyggerier samt flere sygehuse, plejecentre og andre offentlige byggerier både i Jylland og på Sjælland.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning