Plantedirektoratets tidligere grund i Sorgenfri i Lyngby-Taarbæk Kommune bliver der de kommende år opført en ”BaseCamp” med 786 boliger og samlet 41.150 kvm bebyggelse inklusive parkeringskælder. Bygherren, BaseCamp Student/Skovbrynet, har valgt JFP til at udføre totalentreprisen på opgaven - i joint venture med den danske del af det tyske Max Bögl.

JFP og Max Bögl er i konkurrence med 2 øvrige bydende blevet valgt til opgaven ud fra kriterier som pris, oplyser JFP. Byggeriet i Sorgenfri i Lyngby-Taarbæk Kommune kommer primært til at rumme 639 studieboliger, 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger.

Derttil kommer et fælleshus på 1.300 kvm i form af en rund bygning placeret midt i området samt en parkeringskælder med 108 parkeringspladser.

NB! Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 5. september 2018.

- Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en smuk slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i 6 etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer, lyder det fra JFP.

Projektering af byggeriet er netop gået i gang og bliver udført af MidtConsult, Lars Gitz Arkitekter og Kragh & Berglund Landskabsarkitekter. Byggeriet forventes igangsat i marts/april 2018 og klar til aflevering i sommeren 2020.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning