Når Danmarks nye kommunikationsmuseum, Enigma, i 2022 slår dørene op for publikum efter en omfattende renovering bliver det med en ny restaurant, som Jeudan og Meyers står bag.

I efteråret 2020 købte Jeudan bygningen, der huser post-, tele- og kommunikationsmuseet, Enigma, af PostNord. Meyers og Jeudan går nu sammen om en moderne restaurant i Enigma. Den nye restaurant får navnet Restaurant Post.

- Med Restaurant Post ønsker vi at skabe nogle rammer, der kan begejstre københavnerne og de besøgende med ekstraordinære madoplevelser. Hos Jeudan er det altid vores mål at levere fysiske rammer, som gør det nemt og enkelt for vores kunder. Det vil vi også gerne for københavnerne. For os handler samarbejdet med Meyers derfor ikke kun om at stille rammerne til rådighed, men i lige så høj grad at bidrage til et rum og en oplevelse, der helt enkelt inspirerer i tråd med Enigmas kernefokus, siger administrerende direktør i Jeudan, Per W. Hallgren.

Nye boligtrends. Konferencen afholdes den 31. august 2022.

Den nye restaurant vil åbne i det nye museum i 2022. Restauranten vil blandt andet tilbyde salg af morgenbrød og kaffe til lokale på vej til arbejde, frokost til museets gæster, caféfunktion til både lokale beboere og museumsgæster i løbet af formiddagen og eftermiddagen og som restaurant til middage på aftenen.

Foruden Restaurant Post indgår Jeudan og Meyers også et langsigtet strategisk samarbejde på en række andre områder. Meyers vil blandt andet i 2022 være med til at skabe og drive kantineløsninger i foreløbig 4 af Jeudans kontorejendomme med et kantineformat inspireret af Meyers egen medarbejdersrestaurant, KAJ, som er Meyers bud på fremtidens kantine.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 20. januar 2022.

De 4 nye kantineløsninger vil blive åbnet i henholdsvis Havnegade, Farvergade, Bredgade og Dampfærgevej, og flere kantiner vil med tiden komme til.

Meyers og Jeudan arbejder desuden på et catering- og fordelskoncept til Jeudans erhvervskunder i København, hvor Meyers vil hjælpe med at levere frokost og morgenmad i de ejendomme, hvor Jeudan ikke har etableret en kantineløsning.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse