Jeudan har netop offentliggjort, at selskabet i 1. kvartal 2019 har erhvervet 2 investeringsejendomme i hovedstaden for samlet 206 millioner kr.

Jeudan har købt parkeringshuset Christiansbro Parkering i København K, samt ejendommen på Rygårds Allé 131 i Hellerup, der er udlejet til International School of Hellerup. Den samlede pris for ejendommene var 206 millioner kroner. Begge transaktioner er formidlet af Colliers.

Christiansbro Parkering er beliggende i Wildersgade og Johan Semps Gade, i et af de områder i København, hvor presset på parkeringspladser er ekstra stort.

NB! Parkering - projekter, byg og investeringer. Konferencen afholdes d. 10. april 2019.

- Det er allerede nu svært at finde et sted at parkere på Christianshavn. Hvis væksten i antal biler fortsætter, så vil det ikke blive bedre i fremtiden. Allerede nu er der tale om en ubalance imellem parkeringsudbud og efterspørgsel i København, så en investering i P-pladser må siges at være absolut lavrisiko, udtaler Jacob Bruun Borring, Manager, Capital Markets Colliers.

Christiansbro Parkeringshus er 8.215 kvm med 314 parkeringspladser.

Ejendommen på Rygårds Allé 131 har et samlet etageareal på 5.545 kvm. Den er udlejet til International School of Hellerup, der anvender den til undervisningsformål. Ejendommen rummer desuden 2 lejligheder på i alt 157 kvm.

- Den tidligere kontorejendom blev totalrenoveret i 2015 og er nu udlejet til International School of Hellerup på en lang lejekontrakt, så skolen vil være at finde i ejendommen i mange år endnu, fortæller Søren Skovbjerg, Associate, Colliers. 


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter