Ejendommen på Østerbro omfatter 5.184 kvm kontor og 767 kvm kælder samt 30 parkeringspladser på terræn.

Ejendomsselskabet Jeudan har købt 5 erhvervsejerlejligheder på Østerbrogade 125 og 135 på Østerbro i København med overtagelsen den 1. maj 2020. Erhvervsejerlejlighederne omfatter i alt 5.184 kvm kontor og 767 kvm kælder samt 30 parkeringspladser på terræn.

- Med købet af ejerlejlighederne på Østerbrogade 125 og 135 udbygger vi vores portefølje i området, hvor vi i forvejen ejer Nygårdsvej 5. Vi har før haft ejendommene i kikkerten, så vi er tilfredse med, at det er lykkedes at udbygge vores besiddelser på Østerbro, siger administrerede direktør Per Hallgren fra Jeudan.

Der er 996 kvm ledigt kontorareal, som skal istandsættes og genudlejes. Jeudan ejer i forvejen 3 erhvervsejerlejligheder i ejendommen. Købet medfører derfor en række synergier for Jeudan men er samtidig udtryk for Jeudans uændrede strategi om fortsat at købe attraktivt beliggende erhvervsejendomme i København.

- Købet af ejendommene kan ses som et udtryk for, at der stadig er gang i markedet for kontorejendomme og at gode placeringer i København er attraktive i en situation, der er præget af en vis usikkerhed, og hvor man tænker sig om en ekstra gang, inden man træffer store beslutninger, siger Christian Bro Jansen, der er Head of Capital Markets i CBRE.

Sælger af ejendommen er selskabet Nordisk Ejendomsholding.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder