Jesper Dahl fra Frederiksberg Kommune taler om udviklingen af hospitalsgrunden på Frederiksberg på konferencen "Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling", som afholdes på Frederiksberg den 27. februar 2018.

Det nye Bispebjerg Hospital bliver færdig ved årsskiftet 2022/2023, 2 år før den oprindelige frist, og det betyder, at byudvikling af Frederiksberg hospital kan komme i gang tilsvarende tidligere. Grunden er på 106.000 kvm og ejes i dag af Region Hovedstaden. Hospitalsgrunden er et af de meget få udviklingsområder, der er tilbage på Frederiksberg. Hvilke muligheder ser Frederiksberg Kommune for grunden? Hvilke andre aktuelle projekter er der gang i?

Frederiksberg Kommune vedtog ny Kommuneplan i juni 2017. Planen åbner blandt andet for ekstra butiksbyggeri på i alt 15.000 kvm, udstikker rammer for fremtidens boligbyggeri og nedsætter den minimale størrelse for boliger fra 80 kvm til 65 kvm. Endeligt har Frederiksberg i 2017 vedtaget en ny arkitekturpolitik, hvor hovedpunkterne præsenteres.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

Frederiksberg har i de seneste år markeret sig som et af Københavnsområdets mest sprudlende bydele, hvad angår ny ejendomsudvikling og byggeaktivitet.

Indbyggertallet på Frederiksberg er steget så markant i de seneste år, at kommunen i dag er den tættest befolkede i Nordeuropa, og med en forventet befolkningstilvækst på 15.000 frem til 2025 og flere spændende udviklingsprojekter, der nu er i støbeskeen, er der lagt op til investeringer og ejendomsudvikling i milliard skala.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS