Mjølnerparken vil ud af Ghettolisten. Derfor skal området udvikles og renoveres, så det lukkede område åbnes med etablering af strøggade, nyt bydelstorv, omdannelse af stuelejligheder til butikslokaler og anlæg af en grøn cykelsti. Hør mere på konferencen "Udvikling af nedslidte boligområder for 21 milliarder" den 20. november 2018.

Mjølnerparken vil ud af Ghettolisten, og renoveres derfor gennemgribende. Blandt andet skal flere af lejlighederne sammenlægges, så der gøres plads til større familier. Der skal desuden laves helt nye facader, pladser og beplantning samt etablering af tagterrasser og penthouselejligheder, for på den måde at skabe attraktive boliger i området. I hullerne mellem blokkerne opføres der nye infill-bygninger. 

Hvordan forventes sammensætningen af områdets beboere at ændre sig, og hvad er status på renoveringen? Hvordan forventes projektet udbudt? Ombygningen forventes at starte i 2019 og afsluttes i 2023.

Hør mere på konferencen Udvikling af nedslidte boligområder for 21 milliarder den 20. november 2018, hvor Jan Hyttel, organisationsformand i Boligselskabet Bo-Vita, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked