Dalby Skole uden for Kolding er blevet knap 3.000 kvm større, og de nye lokaler er klar til brug i det nye skoleår. NCC-entreprenøren Jakobsen & Blindkilde lægger sidste hånd på arbejdet over sommeren.

Jakobsen & Blindkilde, der er en del af NCC, har afleveret de nye bygninger på Dalby Skole i Kolding og er ved gøre de sidste ting færdige.

- Jeg håber, eleverne bliver glade for deres nye lokaler på Dalby Skole. Jeg synes resultatet er blevet rigtigt godt, og vi har haft et virkelig fint samarbejde med Kolding Kommune, siger projektleder Bertel Demant, Jakobsen & Blindkilde.

Udvidelsen af Dalby Skole har været en totalentreprise med en samlet ordresum på 52 milloner kr. Den har også omfattet en sportsbygning til Dalby GF, som ligger i forbindelse med skolen.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Til indskolingen er der bygget en ny fløj med 5 nye klasselokaler og et fællesrum med forsamlingstrappe. Mellemtrinet har fået 12 nye klasselokaler, samt faglokaler og administration og bibliotek. Der er også etableret en forsamlingstrappe i forbindelse med musiklokalet, så eleverne kan sidde på trappen og høre koncerter.

Som den sidste ting er det gamle bevaringsværdige øvelseshus blevet omdannet til fysiklokale. Den 3. bygning, som er tilføjet, er de helt nye sports- og idrætsfaciliteter til Dalby GF. De får også nye omklædningsrum, nyt klubhus og et værested. Den gamle Dalby GF-bygning er revet ned.

I sommerferien bliver der udført opgaver, som er nemmere at lave, når der ikke er elever på skolen. Det er ventilationsarbejde, opmaling af parkeringspladserne og beplantning og såning af græs.

Byggeriet havde første spadestik i efteråret 2018.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens