Jacob Quistgaard fra Home taler om prisudviklingen, udbud og efterspørgsel på boliger på konferencen: Køge investerer 23 milliarder i byudvikling, som afholdes i Køge d. 16. november 2017

Køge forventes at opleve en befolkningstilvækst på over 9.000 indbyggere frem til 2028 og der skal bygges lidt over 3.600 boliger i samme periode. Store boligbyggerier er gået i gang i bl.a. Køge Kyst og flere store arealer er udlagt til boligbyggeri. Hvordan vil boligmarkedet i Køge udvikle sig, og hvad vil etableringen af de mange nye arbejdspladser og hurtigforbindelsen til København betyde for boligbyggeri i byen? Jacob Quistgaard fra Home taler om prisudvikling, udbud og efterspørgsel på boliger på konferencen.

NB! Køge investerer 23 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 16. november 2017.

Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende 10 år. Med til at drive udviklingen er også udvidelsen af Køge Bugt motorvejen, samt den hurtige togforbindelse til København og Ringsted, og videre til Hamborg.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND