Da virksomheden Also så starten til forvandlingen af Stensdal Groups ejendom på Mårkærvej i Taastrup, var selskabets danske direktør ikke i tvivl om, at de havde fundet deres nye domicil. Derfor flytter ALSO i maj 2019 over på den anden side af vejen.

Also, der beskæftiger mere end 300 medarbejdere og i mere end 15 år har haft dansk hovedkontor i Taastrup, var på udkig efter nye lokaler. I søgningen faldt den danske direktør Camilla Gad Krogsgaard over et projekt fra Stensdal Group, som kort derfra var i gang med at renovere 9.000 kvm ejendom med mulighed for at få et domicil på 3.000 kvm.

Størstedelen af erhvervskvarteret er opført i samme periode, fra 70’erne og frem, og det kan være svært at se forskel på ejendommene langs vejene i kvarteret. Lige indtil Stensdal Group overtog Mårkærvej 2 og gik i gang med en forvandling, der ikke bare forskønner ejendommens 3 bygninger.

- Lejemålet på Mårkærvej 2 indeholder præcis hvad vi har søgt efter – en totalrenoveret ejendom, hvor såvel facade, rum, lys og materialer byder op til, at vi nu i Also flytter ind i en bygning, der skaber rum og rammer for et fantastisk arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Her vil vi blandt andet få flotte nye mødefaciliteter, storslået kantine, fitnessrum m.m. Kort sagt, en bygning som vil styrke vores muligheder for at drive samarbejde og kreativitet. Nyheden om det nye kontor, var en festlig dag for medarbejderne, og vi tæller alle dagene til indflytningen, forklarer Camilla Gad Krogsgaard fra Also.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Forvandlingen af domicilejendommen på Mårkærvej 2 er intet mindre end total. Ved første øjekast ligner det kommende Also-domicil en nybygget ejendom, og der er stort set også optimeret på alle niveauer, fra gulv til loft.

- Det er en del af vores filosofi, at vi forskønner trætte erhvervsejendomme med gode beliggenheder. Alle kan bygge nyt og flot på en bar mark, men kunsten er at optimere på det eksisterende erhvervsmarked, hvor infrastrukturen allerede er veludbygget og velfungerende. Som for eksempel i Høje-Taastrup Kommune. Når vi vælger at opkøbe en slidt ejendom for at sætte den i stand fra A til Z, bidrager vi til at bevare en del af erhvervshistorien i området og gøre det mere attraktivt, så området udvikler sig i den rigtige retning, forklarer Søren Stensdal, administrerende direktør i Stensdal Group.

Also overtager domicilejendommens 3.000 kvm i maj 2019. Flyttebilerne får ikke langt. Der er nemlig under 400 meter fra Alsos nuværende lokaler på Helgeshøj Allé.

Also Danmark er en del af Also Holding AG med base i Emmen/Schweiz og omsatte sidste år for 8,9 milliarder kr. Also er bindeled mellem verdens førende leverandører og deres 2.000 danske forhandlere. Also tilbyder IT-services, logistik, indkøb, finansiering, Marketing-as-a- Service, Cloud & Software løsninger og har i dag mere end 160.000 produkter fra 350 leverandører. Koncernen har cirka 3.400 medarbejdere i hele Europa. I regnskabsåret 2014 genererede selskabet en nettoomsætning på 54 milliarder kr. Hovedaktionær i Also Holding AG er Droege Group, Düsseldorf, Tyskland.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland