Med den nye aftale vil ISS servicere alle Rambøll-lokationer i Danmark, Norge, Sverige og Indien. Aftalen har en samlet værdi på et 3-cifret millionbeløb og løber frem til 2027.

Servicekoncernen ISS har genvundet og udvidet en stor aftale med danske Rambøll, der leverer bæredygtige rådgivningsydelser til kunder verden over. Den nye aftale indebærer, at ISS fortsat skal servicere Rambølls i alt 54 kontorer på tværs af Danmark, Norge, Sverige og nu også i Indien, der er nyt land inkluderet i aftalen. Den danske C25-virksomhed har haft et partnerskab med Rambøll de seneste 10 år og fortsætter nu dette frem mod 2027. Den nye aftale har en samlet værdi på et 3-cifret millionbeløb.

I Danmark skal ISS levere en bred vifte af services på Rambølls 13 kontorer fordelt over hele landet. Til forskel fra den tidligere aftale skal ISS nu også levere kantineløsninger i tillæg til eksisterende intern og teknisk service samt rengøring til Rambølls medarbejdere i Danmark. I alt beskæftiger Rambøll 3.800 medarbejdere i Danmark.

- Efter udbud og forhandlinger med flere højt kvalificerede bydende har vi i Rambøll valgt, at ISS også fremover i en række lande skal være vores partner og leverandør af Facility Management service og kantinedrift, siger Johnny Jacobsen, Head of Global Facility Management & Real Estate hos Rambøll.

Han understreger, at aftalen med ISS indeholder skrappe krav indenfor blandt andet bæredygtighed.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Igennem de sidste 10 år har vi haft et stærkt partnerskab, og vi ser frem til fremadrettet at udvide vores leverance med fantastiske madoplevelser til Rambølls medarbejdere. Et centralt punkt i hele aftalen har været vores evne til bredt at levere vores services med bæredygtighed i centrum for at understøtte Rambølls grønne agenda. Tilliden til ISS i netop denne forbindelse er vi stolte af og vil kvittere for igennem innovative løsninger, siger Henrik Tornager, Business Unit Director for Office Based-segmentet i den danske del af ISS-koncernen.

Udover aftalen med Rambøll har ISS også tidligere på året lavet nye aftaler med blandt andre DR, Salling Group og Coop.

ISS har mere end 350.000 medarbejdere globalt, og er dermed Danmarks største virksomhed målt på antallet af medarbejdere. ISS opererer i over 30 lande i Asien, Europa og Nordamerika og har en samlet omsætning på 72 milliarder kr. for hele koncernen. I den danske del af ISS er der 6.000 medarbejdere, og servicekoncernen har en årlig omsætning på 4 milliarder kr. på det danske marked.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland