Mads Skjerns 440 kvm store villa fra nationalklenodiet Matador er blevet sat til salg for 52,5 millioner kr.

Mads Skjerns hus i Holte er kommetpå markedet med et prisskilt på 52,5 millioner kr., hvilket gør ejendommen til en af de 5 dyreste villaer, der for øjeblikket er udbudt til salg i Danmark.

- Det er et ganske specielt hus, der ligger højt på en cirka 10.000 kvm stor grund helt ud til Furesøen. Så det er beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - der gør den her ejendom helt speciel, siger ejendomsmægler Søren Heilesen, der er partner hos mæglerfirmaet Claus Borg & Partner.

Huset er renoveret ganske betragteligt, og der er tale om en liebhaverejendom i særklasse med blandt andet snedkerhåndlavet køkken, hall med en trappe designet af Arne Jacobsen, pejsestue, vinrum, flere store soveværelser og en have med flere hundrede år gamle egetræer og et japansk afsnit.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Ejendommen har i næsten 70 år været ejet af familien Øvlisen og Hallas-Møller - der står bag medicingiganten Novo Nordisk.

Området tilhører da også et af de steder i landet, hvor der skal være flest penge på kontoen for investere i mursten og kvadratmeter. Ifølge tal fra Boliga blev en gennemsnitlig hus-kvm i Holte nemlig sidste år solgt for knap 37.000 kr. Det var dog husene på Østerbro i København, der kostede absolut mest - her betalte områdets nyslåede huskøbere nemlig i gennemsnit cirka 62.500 kr. per kvm.

Kigger man på landets 5 dyrest udbudte huse for øjeblikket, er der dog ingen af dem, der har en gennemsnitlig udbudskvadratmeterpris på under 80.000 kr.

Se “Mads Skjerns” liebhaverejendom her.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS