Det 110 år gamle hotel er især kendt for sin beliggenhed, og nu står det over for en renovering.

Indehaver af Grenaa Motorfabrik, Ebbe Sørensen, har ifølge Århus Stiftstidende købt Hotel Grenaa Strand på havnen i Grenaa for 5,8 millioner kr. af Roal Vetter, der havde hotellet i 40 år.

Ifølge Århus Stiftstidende er hotellet overordnet i god stand, men det trænger til en kærlig hånd, lyder det fra den nye indehaver af ejendommen.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. januar 2023.

- Hotellet er midlertidigt lukket, fordi det skal renoveres. Jeg vil gerne finde en stil, der viser, at hotellet er fra 1914, og det skal være sådan, at man går ind i en tidslomme, men selvfølgelig med moderne bekvemmeligheder. Renoveringen går for alvor i gang i begyndelsen af næste år, og jeg håber, at hotellet kan åbne i maj, siger Ebbe Sørensen til avisen.

Han har ikke tidligere drevet hotel, og nu skal han til at finde ud af, om han skal have personale til at stå for den daglige drift, eller om han skal forpagte det ud.

Ferieprojekter: Investeringer og luksusbyggeri vokser markant. Konferencen afholdes den 21. marts 2023.

Badehotellet var til salg hos Nordicals, som oplyser, at det ligger på en 1.970 kvm stor grund. Hotellet har et erhvervsareal på 860 kvm samt et boligareal på 80 kvm.

Det var til salg som en projektejendom, hvor det er muligt at ombygge det eksisterende hotel til 1.090 kvm boliger. Ved siden af hotellet og på samme grund er det muligt at opføre en ny boligbebyggelse på 888 kvm.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter