IBM har indgået et samarbejde med PropTech Denmark for at sætte skub i den digitale udvikling af ejendomsbranchen.

Blockchain, internet of things og kunstig intelligens. Behovet for nye teknologier og især digitale løsninger tilpasset ejendomsmarkedet kommer til at vokse betydeligt i de kommende år.

IBM og PropTech Denmark har nu indgået et samarbejde med henblik på sammen at udvikle nye digitale teknologier. Dermed åbner IBM døren til en ejendomsbranche, som støt og roligt begynder at implementere nye teknologier, både herhjemme og i udlandet.

Hos IBM ser man frem til samarbejdet med PropTech Denmark, fortæller IBM’s CTO, Jan Lillelund.

- Med aftalen vil vi sammen arbejde for at maksimere effektiviteten i ejendomsbranchen, reducere forbrug og omkostninger, forbedre miljø og virksomheders bundlinje og i sidste ende ændre den måde, vi lever og arbejder på til det bedre. At vi derigennem får mulighed for ikke kun at støtte sektoren med førende teknologier, men også at hjælpe helt nye unge såvel som mere etablerede proptech-virksomheder i Danmark, er en stor glæde for os. Vi ser meget frem til dette, siger Jan Lillelund.

NB! IT og teknologi i ejendom - Proptech. Kurset afholdes d. 3. december 2019.

Behovet for stadig mere individualiserede løsninger og digitalisering i ejendomsbranchen er kraftigt stigende, vurderer PropTech Denmark.

Både de enkelte brugere og ejendomsudbyderne efterspørger mere service, transparens, bæredygtighed, komfort, effektivitet og overblik, når de er i en ejendom som lejer, ejer eller bruger. Disse ting kan kun realiseres med digitale teknologier. De digitaliserede kontorhoteller er et eksempel på denne tendens.

Nyt vækstmarked
Disse ting kan IBM være med til at udvikle. Herudover får IBM med samarbejdet adgang til nye startups inden for proptech og dermed viden om nye digitale ejendomsprodukter. IBM kan blive tankeledere og first movere på et nyt vækstmarked

- IBM komme med en enorm viden og et navn, som kommer til at stimulere ejendomsbranchen og sætte ekstra fart i innovationen. Det er en fantastisk nyhed, siger administrerende direktør hos PropTech Denmark, Nadim Stub, om samarbejdet.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne