Peder Lykke Skolen på Amager gennemgår i øjeblikket en komplet renovering. Hvordan tilrettelægger man en renovering, mens skolen er i drift? Hør mere på konferencen "Skolebyggeri - de bedste løsninger" den 6. november 2019.

Peder Lykke Skolen gennemgår i øjeblikket en komplet renovering. Skolen er fra 1974 og det samlede projekt omfatter ombygning, renovering og kapacitetsudvidelse. I tal består det af 16.000 kvm helhedsrenovering 2.550 kvm ombygning, 600 kvm tilbygning samt forbedring af 10.000 kvm udearealer.

Arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard har i samarbejde med Byggeri København og Børne- og Ungdomsforvaltningen gennemført en omfattende brugerinddragelse i udarbejdelsen af byggeprogram samt dispositions- og projektforslag. I dialog med byggeudvalg og fokusgrupper er skolens ønsker og visioner for fremtidig undervisning og pædagogik blevet klarlagt og indarbejdet i projektet.

Hvordan tilrettelægger man en renovering, mens skolen er i drift? Hvad er udgangspunktet, og hvad renoverer man den til? Hvad er tankerne bag, og hvad håber man at opnå, når skolen står færdig? Hvordan har man grebet processen an?

Hør mere på konferencen Skolebyggeri - de bedste løsninger den 6. november 2019, hvor Mads Koch, partner og arkitekt fra Nøhr og Sigsgaard, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferecen kan læses her, og du kan tilmelde dig her.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens