København har i dag knap 40 lokationer for kontorfællesskaber, og ligger set i skandinavisk perspektiv næst efter Stockholm med 50 lokationer. Hvordan ser markedet for kontorhoteller ud om 10 år? Hør mere på konferencen "Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber" den 4. december 2019

Måden vi arbejder på er under forvandling og det betyder nye trends i efterspørgselen efter kontorfaciliteter, der i stadig større grad retter sig efter fleksible løsninger, som tilbydes af kontorfællesskaber og kontorhoteller.

Hvor stort er markedet for kontorhoteller i dag og om 10 år? Hvordan differensierer kontorfællesskaber sig, hvilke nye koncepter er på vej ind - hvad fungerer og hvad fungerer ikke?

Hvem efterspørger kontorer og hvilken vej går udviklingen; vil man i fremtiden blande brancher eller ser vi fremkomsten af kontorhoteller rettet mod medarbejdere i en bestemt erhvervsgren, eksempelvis IT eller design, så de kan få lov til at netværke med "ligesindede"?

Hør mere på konferencen Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber den 4. december 2019, hvor Ninna Therkelsen, Senior Director og Head of A&T, Investor Leasing hos CBRE, og Dragana Marina, Head of Research fra CBRE, er blandt oplægsholderne. Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter