Huscompagniets årsregnskab for 2014 viser, at omsætningen er steget til 1,8 milliarder kr., hvilket er 222 mio. kr. mere end i 2013.

HusCompagniets omsætning steg i 2014 med 14 procent, og resultatet af primær drift før renter og afskrivninger (EBITDA) landede på 192 millioner kr. mod 203 millioner kr. i 2013.

Selskabet havde i 2014 231 ansatte, hvilket er 30 mere end året forinden, og på bundlinjen stod 122 millioner kr. Fokus er nu særligt rettet mod det tyske marked.

NB! Alternativt boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 21. oktober 2015.

- Tyskland besidder et åbenlyst vækstpotentiale for os, som vi ihærdigt arbejder på at indfri i disse år. Vi har siden åbningen af det første kontor i 2012 haft et stigende salg og gør nu klar til at satse endnu hårdere på tysk succes. Derfor er det stærkt gået af hele virksomheden at lande et så godt regnskab, når der er så lidt hjælp at hente fra markedsvæksten i Danmark og Sverige lige nu. Vi formår at gøre 2014 til det bedste år i HusCompagniets historie, hvilket er virkelig stærkt gået, siger Steffen Baungaard i en pressemeddelelse, siger koncernchef i HusCompagniet, Steffen Baungaard.

I 2015 ligger salget cirka 25 procent over sidste år, hvilket skaber forventning om en stigning i omsætning og indtjening. Det er ikke mindst det tyske marked, der skal trække væksten, men samtidig er man mere aktive i Sverige.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne