I Aarhus er et 125 år gammelt hus i Holme Bjerge i Højbjerg sat til salg for blot 2,5 millioner kr.

Ifølge TV2 Østjylland er en ejendom på på Jelshøjvej 33 i Højbjerg ved Aarhus sat til salg for 2,5 millioner kr. hos Danbolig Viby.

Huset er dog ikke beboeligt i sin nuværende tilstand, så en eventuelt køber "skal forvente gennemgribende renovering udvendigt og indvendigt", fremgår det af salgsopstillingen fra mægleren.

Jylland: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 26. april 2023.

Villaen er bygget i 1897 og fordeler sine 56 kvm på 2 værelser. Dermed ligger kvm-prisen på 44.600 kr. for huset, der ligger på en 560 kvm stor grund.

- Det ligger jo i et attraktivt postnummer. Til den pris er der ikke meget i det område, siger Danbolig-indehaver og mægler Jesper Hougaard Andersen til TV2 Østjylland.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. januar 2023.

Ifølge Boliga blev huset sat til salg for 2,8 millioner kr. i april 2022, men i september blev det taget af markedet igen. I oktober 2022 blev villaen sat til salg for 2,7 millioner kr., men der er allerede skåret 200.000 kr. af prisen.

Der er generelt ikke mange huse i og omkring Aarhus til salg i det prisleje, men på Elstedvej 62 i Aarhus Nord kan man aktuelt finde et 70 kvm hus til blot 1,2 millioner kr. I Hørning, som dog hører til Skanderborg Kommune, kan man på Dørupvej 6A finde et 75 kvm hus, der er til salg for knap 1 million kr.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS