Hundredevis af pavilloner nedrives og erstattes af rigtigt byggeri, der er klimarigtigt og giver inspirerende læringsmiljøer på 8 skoler og 1 børnehus i Odense.

Forholdene på  skolerne er meget komplekse og derfor har Odense Kommune valgt at udbyde totalrådgiveraftalen på følgende måde:

Pulje 1 og pulje 2: Provstegårdskolen, Spurvelundskolen, Hjalleseskolen, Fraugde Skole, Tarup Skole, Seden Skole, Hobbitten børnehave.

Option 1: Tingløkkeskolen.

Option 2: Sct. Hans Skole.

Der er allerede udarbejdet arealanalyser og helhedsplaner samt økonomioverslag til løsninger for aktiviteter i pavillonerne for 6 af lokationerne.

Den videre projektering for de 6 lokationer skal således ske på baggrund af de løsninger, som allerede er skitseret til erstatning for de aktiviteter, som er i pavillonerne. Løsningerne omfatter rokeringer og ombygninger inde på skolerne samt nybyggeri i mindre omfang. Desuden skal der findes løsninger for udearealerne.

På Provstegårdskolen og Hobbitten Børnehus fjernes pavillonerne, uden at der findes erstatningsarealer for aktiviteterne i pavillonerne. Her vil det alene være udearealerne, der skal findes løsninger for.

På Sct. Hans Skole har det ikke været muligt at udarbejde en endelig helhedsplan og løsningsforslag til erstatning af aktiviteterne i pavillonen, idet forholdene på skolen er meget komplekse og afventer ledelsesmæssige beslutninger og en eventuel ekstrabevilling.

Totalrådgiver skal på denne skole forestå udarbejdelse af helhedsplan, herunder arealanalyse og løsningsforslag med økonomioverslag. Denne skole udbydes som en option til hovedaftalen.

Udbuddet vedrører totalrådgivning vedrørende blandt andet projektering, udbud, byggeledelse og fagtilsyn i forbindelse med udfasning af midlertidige pavilloner på omtalte skoler i Odense Kommune.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS