Zleep overtog den 1. januar 2014 Hotel Mercur og har sammen med Aros Forsikring, som holder til på de øverste 2 etager, renoveret og moderniseret bygningen for 18 millioner kr.

Det 2-stjernede Hotel Mercur i Viby i Aarhus har siden årsskiftet gennemgået en større modernisering - og nu er arbejdet slut. Hotellets nye ejer, budgethotelkæden Zleep Hotels, har renoveret det med henblik på, at tilpasse det til Zleep-konceptet.

NB! Byens Ejendom afholder seminaret: Ansvarsforhold og overtagelsesaftaler ved køb af fast ejendom. Konferencen afholdes d. 5. februar 2015.

Hotellets 140 værelser har alle fået nyt inventar, nye badeværelser og nye fladskærme. Receptionen er også ny, ligesom morgenmadsrestauranten i kælderen, der ifølge Zleep er designet i en stil inspireret af SoHo i New York. Aros Forsikring, som er ejer af bygningen og samarbejder med Zleep omkring renoveringen, vil stadig holde til på 8. og 9. etage.

Zleep Hotels opstod i 2003 da Peter Haaber opdagede, at udbuddet af billige hotelværelser i Danmark ikke var særligt stort. Siden da er den 11 år gamle hotelkæde vokset og består i dag af 6 hoteller foruden det nye hotel i Aarhus; 4 i Københavnsområdet, 1 i Hamborg, og 1 ved lufthavnen i Billund. Seneste nyerhvervelse var Hotel Bel Air ved Københavns Lufthavn, som nu hedder Zleep Hotel Copenhagen Airport.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032