First Hotel Marina er blevet købt af en gruppe professionelle danske ejendomsinvestorer. Hotellets fremtid har været uvis, men det står nu klart, at der fortsat vil være hoteldrift i ejendommen.

En gruppe professionelle danske ejendomsinvestorer har købt First Hotel Marina i Vedbæk. Det oplyser advokat Henrik Westermann fra Bech-Bruun ifølge Rudersdal Avis.

- Salget er kun lige faldet på plads, og derfor er det sparsomt, hvad vi kan oplyse på nuværende tidspunkt. Men det er tanken med købet, at Hotel Marina skal anvendes til hotel og tilknyttede servicefunktioner, ligesom man ønsker at skabe en bedre sammenhæng mellem hotellet, Vedbæk Havn og stranden, siger han til avisen.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Afholdes d. 10. oktober 2017.

Køberne af hotellet er nu klar til gå i dialog med Rudersdal Kommune. Planen er, at hotellet, som har 120 værelser, skal åbnes op mod omgivelserne.

Arbejdet med at udarbejde en plan for fremtiden af ejendommen sættes i gang snarest, og hotellet skal igennem en gennemgribende renovering, ligesom der skal findes en hoteloperatør. Ifølge advokat Henrik Westermann forventer man at have en afklaring vedrørende valget af operatør inden for et par uger.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030