Mens hotellerne fortsat venter på en hjælpepakke, så har hotellet SleepCph måske fundet en løsning. De er nemlig begyndt at leje deres boliger ud på månedbasis.

Hotel-, restaurant- og turisterhvervet er hårdt ramt af coronakrisen. Fremtiden er endnu uvis, og det betyder, at møder, konferencer og ophold på landets hoteller nu er aflyst langt ind i efteråret. Det har fået ejerne af det københavnske hotel Sleepcph til at tænke ud af boksen. I stedet for at lade hotellet stå tomt på ubestemt tid, udlejes hotelværelserne på månedlig basis, indtil turisterne kommer tilbage.

Prisen for et enkeltværelse er 5.000 kr. om måneden og starter ved 6.000 kr. for et dobbeltværelse. I løbet af 1,5 uge er 10 værelser allerede blevet lejet ud til boligsøgende, som mangler noget midlertidigt at bo i. Værelserne kan bookes ned til 1 måned ad gangen.

Boligportal til hotellerne: Gør som SleepCph

Da Christian Eriksen, direktør for hotelgruppen “Copenhagen Hospitality Group”, der ud over Sleepcph, driver en række hoteller i Aarhus og København, fik idéen, var det primært studerende, som de betragtede som målgruppen. Sleepcph har, ifølge Christian Eriksen, nemlig gode faciliteter for studerende, som gør det til et godt sted at være i længere perioder. Men det er ikke kun studerende, som har henvendt sig.

- Det er folk i alle aldre som af forskellige årsager enten har brug for et midlertidigt sted at bo eller ønsker at bo her, indtil det lykkedes dem at finde fast bolig, fortæller han.

Copenhagen Hospitality Group overvejer lige nu at udleje værelser på deres Aarhusianske hotel “Carmel” på samme måde.

Det skal du være opmærksom ved langtidsleje af hotelværelser:

Da der er tale om hoteldrift, betyder det at:

Kilde: Akutbolig.dk.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning